Ο Γιωργος Περρης στο Φεστιβαλ Μονης Λαζαριστων

«Καρδιά Κοίτα» είναι ο τίτλος της καλοκαιρινής περιοδείας του Γιώργου Περρή, σε όλη την Ελλάδα, και ένας από τους βασικούς σταθμούς είναι η Θεσσαλονίκη και το Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών.

Μετά από την καραντίνα και την απομόνωση που μας έφερε όλους αντιμέτωπους με τους φόβους, τις ανησυχίες και τις ανασφάλειές μας, θέλω να τραγουδήσω στο κοινό τραγούδια που θα γιατρέψουν τις μουδιασμένες μας καρδιές». Γ.Π.

Ο Γιώργος Περρής αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της μουσικής τα τελευταία χρόνια. Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής και έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε σκηνές του κόσμου όσο κανένας άλλος καλλιτέχνης της γενιάς του. Με τα τραγούδια του να βρίσκονται επανειλημμένα στα top 20 των διεθνών charts σε πάνω από 40 χώρες, ισορροπεί πετυχημένα με μοναδική ευαισθησία ανάμεσα στην εμπορική και την καλλιτεχνική αξία του πενταγράμμου.

Ο τελευταίος του δίσκος «Σταθερά στα Όνειρα» με την Ευανθία Ρεμπούτσικα και τη Λίνα Νικολακοπούλου και το «Καρδιά Κοίτα» από τους τίτλους της σειράς «Αγγελική» θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο θερινό αυτό ταξίδι, αλλά θα ακούσουμε και το «Disobey», το τελευταίο του ξενόγλωσσο, ρυθμικό κομμάτι που λατρεύεται από τα πρώτα δευτερόλεπτα. Δε θα λείψουν κλασικά κομμάτια του ρεπερτορίου του, όπως το “Je suis malade”, “I will wait for you” αλλά και διασκευές αγαπημένων ελληνικών τραγουδιών.

Σε ένα πρόγραμμα πολύπλευρο όπως και η προσωπικότητα του, ενώνονται η δισκογραφία του, το παλιό με το καινούργιο, το ξενόγλωσσο με το ελληνικό και η συγκίνηση με τη διασκέδαση, προτού ο διεθνής καλλιτέχνης συνεχίσει τα ταξίδια του στο εξωτερικό για την προώθηση του νέου του δίσκου.

Ταυτότητα Εκδήλωσης

Ημερομηνία: 20/07/2021

21.00

Τοποθεσία:

Μονή Λαζαριστών
Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη

Eισιτήρια: 15€

Προπώληση: viva.gr